Image 1 title

type your text for first image here

Image 2 title

type your text for second image here

Image 3 title

type your text for third image here

Image 4 title

type your text for 4th image hereWij bieden verschillende pakketten aan:

 

Export pakket 1 - (€ 35,-)
Export. (voor vervoer met eigen platen of op een trailer)

Export pakket 2 - (€ 150,-)
Export inclusief tijdelijk kenteken en een verzekering van 15 dagen

Export

Autobedrijf Veen is gespecialiseerd in de administratieve dienstverlening van exportdocumentatie ter ondersteuning van het transport van voertuigen naar het buitenland. Alle zaken kunnen via ons geregeld worden. Wij zorgen er voor dat uw auto wordt uitgeschreven in het Nederlandse kentekenregister,en dat uw een RDW vrijwaring krijgt. Deze dienst bieden wij aan voor zowel particulieren als bedrijven.
Autobedrijf Veen verzorgt voor u ter plaatse de benodigde export documenten en export diensten zoals o.a.:

Uitvoerverklaring / uitvoerkenteken

Het voertuig dat u koopt/verkoopt wordt aangemeld voor export in het Nederlands kentekenregister van de RDW. U ontvangt een vrijwaringsbewijs, een RDW-uitvoerverklaring en uitvoerkenteken. De delen van het Nederlandse kentekenbewijs worden voorzien van een uitvoerstempel. In combinatie met een Groene Kaart (verzekering) een uitvoerkenteken, is het mogelijk om het voertuig over de weg naar het land van bestemming te brengen. Of naar de haven waar deze verscheept kan worden naar het land van bestemming

Uitvoer kentekenplaten

Wanneer het voertuig gebruik gaat maken van de openbare weg, heeft u een uitvoerkenteken nummer nodig. Bij de aanmelding voor export worden de Nederlandse kentekenplaten namelijk vernietigd. Een uitvoerkentekenplaat bestaat uit zwarte letters en cijfers op een witte ondergrond. Een uitvoerkenteken kan alleen worden verstrekt als het voertuig nog een geldige APK-keuring heeft.

Groenekaart Verzekering

Wanneer men rijdend met het voertuig naar het land van bestemming gaat, is een internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) noodzakelijk. De speciale exportverzekering is een groene kaart met een geldigheid van vijftien dagen. Een groene kaart heeft alleen een WA-dekking. (schade aan derden). Om uw auto op een goede manier te exporteren, moet u een aantal stappen doorlopen.

    U neemt mee:
  • uw volledige meest recente kentekenbewijs Deel I (IA),
  • Deel II(IB)
  • en Kopie Deel III/Overschrijvingsbewijs (II),
  • de bijbehorende kentekenplaat/-platen
  • en origineel en geldig legitimatiebewijs