Image 1 title

type your text for first image here

Image 2 title

type your text for second image here

Image 3 title

type your text for third image here

Image 4 title

type your text for 4th image here

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
09.00 - 18.00 u
Vrijdag: 09.00 - 20.00 u
Zaterdag: 10.00 - 17.00 u
Zondag: 12.00 - 16.00 u

DEKRA / ANWB

Als u van plan bent een tweedehands auto te kopen en u wilt weten wat de technische staat van de auto is, of de auto in het verleden schade heeft gehad en of er reparaties aan de auto moeten worden verricht dan kunt u natuurlijk een onafhankelijk DEKRA Occasionkeuring of ANWB Autokeuring aanvragen

RDW erkend bedrijf

Autobedrijf Veen is RDW erkend. Bedrijven die een ‘erkenning bedrijfsvoorraad' van de RDW hebben, kunnen aangekochte voertuigen opnemen in de eigen bedrijfsvoorraad. .

Lees verder...

Autobedrijf Veen

Uw occasion auto Veenendaal staat bij ons

Bekijk direct online ons aanbod occasions bestaande uit diverse merken. (met link naar die pagina) Autobedrijf Veen heeft een snel wisselende voorraad occasions. Wij zijn een onafhankelijke autodealer. Dit zegt niets over de kwaliteit van onze occasions, wel dat u een keus heeft uit vele merken gebruikte auto’s.

Daarnaast kunt u bij Autobedrijf Veen uw huidige auto, ongeacht het merk, inruilen of door ons laten inkopen. Wilt u extra zekerheid voor u overgaat tot aankoop van een occasion? Het is altijd mogelijkheid om, voor u beslist, een aankoopkeuring aan te vragen bij Dekra, de ANWB of een autodealer.

Occasions Veenendaal

In onze online database auto’s Veenendaal vindt u een groot aantal occasions van diverse merken. Prima voor een eerste indruk. Maar u bent ook direct van harte welkom bij autobedrijf Veen voor het maken van een proefrit, of om met eigen ogen ons wagenparkoccasions te komen bekijken. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Ambacht, makkelijk te bereiken vanaf de A12.

Auto verkoop Veenendaal

Wilt u uw auto verkopen? Neem gerust contact met ons op. Wij kopen auto’s in van diverse merken. U kunt zowel telefonisch contact opnemen of via deze website het taxatie formulier invullen. Dankzij de hoge omloopsnelheid goedkope occasions binnen ons bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar auto’s die binnen ons assortiment passen. Autobedrijf Veen beschikt over inkoopspecialisten die u een u een zo goed mogelijk aanbod doen. U kunt uw auto verkopen of inruilen. Eenvoudig en transparant!

Desgewenst wordt de auto bij u opgehaald. Neemt u voor meer informatie telefonisch contact op, of vul het formulier in.